06.10.2022

  • Prima este deținută de soțul unei foste consiliere a unui ex-secretar de stat din Ministerul Afacerilor Interne și, anul acesta, a cerut în instanță insolvența Companiei Municipale Consolidări, a Primăriei Capitalei.

  • Este vorba despre un acord-cadru pe care Primăria Capitalei l-a inițiat, în vederea prestării unor servicii de salubrizare pe anumite terenuri aparținând sau aflate în proprietatea Municipiului București.

  • Cea de-a doua face obiectul unui dosar penal instrumentat de procurori, pentru deversarea, în apele râului Argeș, a unei cantități de deșeuri.

  • Una dintre firmele „călcate” la acel moment de autorități, SC Ecogreen Construct SRL, din Adunații Copăceni, județul Giurgiu, care, acum, a încheiat acordul-cadru cu Primăria Capitalei.

06/12/21 07:29

Primăria lui Nicușor Dan își curăță terenurile de gunoaie cu o firmă acuzată de Parchet că a deversat deșeuri în râul Argeș

O afacere de peste 7,4 milioane de lei a fost parafată, la sfârșitul lunii trecute, de Primăria Capitalei, pentru evacuarea de pe terenurile private ale municipalității a unor deșeuri rezultate din construcții, potrivit unui anunț de atribuire publicat de instituția condusă...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook