10.12.2019

  • 'Ca o premieră, în Oradea, avem un partener foarte activ în Ordinul Arhitecţilor, filiala Bihor, cu care am reuşit o comunicare şi o colaborare foarte bună.

  • Citadel Delivery Oradea, un eveniment pentru şi despre oraşul Oradea, va cuprinde 20 de ateliere şi proiecte artistice, arhitecturale, teatrale, literare, de mediu şi sport, muzică live, proiecţii de film, teatru şi DJ seturi.

  • Se organizează dezbateri pe diferite teme, la care oamenii sunt invitaţi să participe activ', a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, coordonatorul principal al evenimentului cultural, Maria Scripcă.

  • Programul atelierelor este între orele 10,00 şi 18,00, iar concertele cu trupele ImproPatzan, Astro Générale şi Falling Heads vor avea loc în timpul serilor.

16/07/19 19:18

Prima ediţie Street Delivery la Oradea, dedicată Cetăţii

'Ca o premieră, în Oradea, avem un partener foarte activ în Ordinul Arhitecţilor, filiala Bihor, cu care am reuşit o comunicare şi o colaborare foarte bună. S-au implicat şi au răspuns deschis solicitării noastre. Prin aceste ateliere, de arhitectură, de artă, de teatru,...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook