22.04.2021

  • Din distribuția primei reprezentații „Next to Normal – (A)normal” fac parte: Anca Florescu (Diana Goodman), Adrian Nour (Dan Goodman), Sidonia Doica (Natalie Goodman), Lucian Ionescu (Gabe Goodman), Cătălin Petrescu (Doctor Madden), Andrei Miercure (Henry).

  • Considerat unul dintre cele mai mature musicaluri ale ultimelor decade, spectacolul a avut premiera pe Broadway în 2008, iar acum ajunge și în România.

  • Este mai mult decât un musical la care vii și te simți bine: este un musical în care simți totul”, notează renumitul ziar The New York Times despre musicalul american.

  • „Next to Normal - (A)normal” spune povestea unei femei obișnuite (Diana Goodman), soție și mamă, care luptă să depășească un eveniment profund din viața ei și cu impactul acestuia asupra întregii familii.

25/02/21 09:56

Prima reprezentație „Next to Normal – (A)normal”, în spectacol concert, pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”

Asociația CREAS, în parteneriat cu Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, prezintă prima reprezentație a musicalului „Next to Normal – (A)normal”, sub forma unui spectacol concert, pe data de 6 martie, de la ora 18:00, cu o distribuție de excepție. tele sunt...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook