10.07.2020

  • Primarul General, Gabriela Firea: Facem astazi inca un pas esential pentru reabilitarea retelei de canalizare din Municipiul Bucuresti, prin demararea unor ample lucrari de modernizare si reparatii structurale ale casetei aflate sub cuva raului Dambovita.

  • Se va lucra in subteran pe o lungime de peste 10 kilometri si se vor reabilita sau reconstrui statiile de pompare a apei de la Eroilor, Opereta si Mihai Bravu.

  • Subliniez faptul ca este pentru prima data, in ultimele decenii, cand administratia locala reabiliteaza reteaua de canalizare a Bucurestiului si atrage fonduri europene pentru derularea acestui proiect major de investitii, esential pentru Capitala.

  • Prin realizarea acestor lucrari se va reduce nivelul de infiltratii in acest colector, ceea ce inseamna beneficii clare pentru sanatatea populatiei precum si pentru mediu, conform directivelor europene.

30/07/19 20:00

Primaria Capitalei: Incepe proiectarea pentru lucrarile de reabilitare si modernizare ale casetei aflate sub cuva raului Dambovita 

Primarul General, Gabriela Firea, a semnat, impreuna cu reprezentantii Asocierii Constructii Erbasu SA - GEMITE RO SRL, două contracte de proiectare și execuție pentru ambele loturi ale contractului de lucrări "Reabilitarea Casetei și sistemului său principal de drenare...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook