15.07.2020

  • În cazul Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi, din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), au fost efectuate verificări cu privire la derularea achiziţiilor publice în anul 2019.

  • Modul în care au fost cheltuite fondurile publice şi respectarea dispoziţiilor legale referitoare la procedurile de achiziţii publice au fost printre temele controalelor realizate.

  • Toate documentele aferente acestei 'prietenii financiare' vor fi transmise către organele statului, iar cei vinovaţi cu siguranţă vor răspunde, a declarat Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor.

  • Vremea firmelor 'de casă' ale baronului de Neamţ, Ionel Arsene, a apus şi vă spun că de acum înainte orice decizie trebuie luată şi asumată, conform legii.

07/12/19 19:32

Probleme la contractul pentru repararea DN15, zona Bicaz

Corpul de Control al Ministerului Transporturilor a identificat o serie de deficienţe la nivelul unităţilor din subordine, care vor fi comunicate instituţiilor abilitate pentru luarea măsurilor care se impun, probleme grave fiind identificate în cazul contractului de lucrări...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook