04.06.2020

PE SCURT

  • Doi responsabili sub acoperirea anonimatului din cadrul forţelor de ordine, citaţi de NBC, au confirmat că poliţia federală americană a lansat o percheziţie la reşedinţa lui Epstein de insula Little St.

  • Barr a promis că Departamentul Justiţiei va continua lucrul la dosarele tuturor persoanelor suspectate de complicitate cu Epstein.

  • James, din insulele Virgine, pe care bogatul om de afaceri ar fi cumpărat-o în anii 1990.

  • Anumite media americane au supranumit-o 'insula pedofiliei', din cauza minorelor pe care Jeffrey Esptein le-ar fi adus aici.

13/08/19 14:37

Procurorul general al SUA suspectează nereguli grave în închisoarea unde a murit afaceristul Jeffrey Epstein

Procurorul general al SUA, William Barr, a declarat luni că există "nereguli grave" în închisoarea unde a fost găsit decedat la sfârşitul săptămânii trecute afaceristul Jeffrey Epstein, acuzat de trafic de minori pentru sex, transmite DPA. Barr a promis că Departamentul...

Jurnalul ·

Raid al FBI pe insula lui Jeffrey Epstein din Caraibe

Doi responsabili sub acoperirea anonimatului din cadrul forţelor de ordine, citaţi de NBC, au confirmat că poliţia federală americană a lansat o percheziţie la reşedinţa lui Epstein de insula Little St. James, din insulele Virgine, pe care bogatul om de afaceri ar fi cumpărat-o...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook