03.03.2021

  • Informația furnizată de DNA este extrem de prețioasă, având în vedere că, în 2008, Guvernul Tăriceanu a promovat trei hotărâri cu acest subiect.

  • La ambele momente, Gabriela Scutea deținea funcția de procuror general adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

  • “În schimb, acesta și-ar fi exercitat atribuțiile, astfel încât să fie adoptate o serie de hotărâri de guvern în favoarea companiei.

  • Aceeași semnătură, tot cu apostilă, apare și pe Protocolul încheiat în anul 2009 între SRI și PÎCCJ, în dreptul numelui fostului prim-adjunct al procurorului general Tiberiu Nițu.

12/01/21 08:12

Procurorul general, „complice” cu Tăriceanu. Semnătura Gabrielei Scutea - pe documentul care ar fi generat mita de 800.000 de dolari

După un an și jumătate de la respingerea de către Senatul României a punerii sub acuzare a fostului premier liberal Călin Popescu Tăriceanu în dosarul “Microsoft”, procurorii DNA revin cu o nouă solicitare, cerând aviz de la președintele Klaus Iohannis, pentru a-l putea...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook