21.09.2020

PE SCURT

  • Norina Forna a adus pregătirea studenţilor stomatologi la nivelul celor din Vestul Europei, prin introducerea unor discipline noi, create în premieră națională și, în unele cazuri, chiar europeană.

  • Norina Forna candidează acum pentru funcţia de Rector al UMF „Grigore T. Popa” din Iaşi şi a explicat, pentru Jurnalul, ce schimbări îşi doreşte să facă în universitatea ieşeană din această funcție.

  • Activitatea practică a studenților se desfășoară în Baza Clinică de Învățământ Stomatologic a facultății – clădire nouă, inaugurată în 2007 și proiectată conform standardelor europene.

  • Ce auși ce nu au studenții de la Stomatologie, comparativ cu studenții din altețări europene?

13/02/20 13:28

Prof. Univ. Dr. Norina Forna: „Rectorul unei Universităţi trebuie să fie, înainte de toate, un bun manager”

Din poziţia de decan al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, prof. univ. Norina Forna a adus pregătirea studenţilor stomatologi la nivelul celor din Vestul Europei, prin introducerea unor discipline noi,...

Jurnalul ·

5 tehnici care îți salvează zâmbetul

Zâmbetul este cartea noastră de vizită, fiind unul dintre primele aspecte pe care le observăm atunci când privim o persoană. O dantură sănătoasă și frumoasă nu doar că ne ajută să reducem riscurile apariției afecțiunilor dentare, ci ne ajută și să avem mai multă încredere...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook