08.12.2021

PE SCURT

  • Participanții la Congresul Asociației Generale a Învățătorilor din România au abordat subiectul salariilor cadrelor didactice și susțin demersul ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, de majorare a acestora.

  • Sperăm că va fi insistent și va reuși să convingă Guvernul să realizeze ceea ce și legea obligă, ca învățământul să fie o prioritate națională.

  • La eveniment, participă peste 600 de învățători din întreaga țară și 220 din comunitățile românești din Ucraina, Moldova și Serbia.

  • Întrebat care ar fi revendicările salariale ale dascălilor, Dolha a spus că nu ar exista niciun motiv ca profesorii și învățătorii să nu primească aceleași retribuții ca medicii.

21/08/15 13:16

Profesorii susţin că în lipsa unor majorări salariale vor intra cadre didactice slab pregătite

Președintele Asociației Generale a Învățătorilor din România, Viorel Dolha, a precizat, vineri, pentru presă, că dascălii speră ca ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, să reușească să convingă Guvernul de importanța majorării salariale pentru învățători și profesori, pe...

Romania TV ·

Dascălii susțin că în lipsa unor majorări salariale în sistem vor intra cadre didactice slab pregătite

Dascălii prezenți la congresul "Asociației Generale a Învățătorilor din România", de la Cluj-Napoca, avertizează că, în lipsa unei salarizări atractive pentru cadrele didactice, învățământul românesc va scădea în calitate de la an la an. Președintele Asociației Generale...

Agerpres ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook