06.06.2020

  • Potrivit prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie, vremea se va răci din 31 martie,iar trecător vor fi posibile precipitații aproape în fiecare zi în Dobrogea și Muntenia.

  • CRIŞANA În primele două zile vremea se va răci accentuat și va deveni deosebit de rece, cu o medie a temperaturilor maxime ce va atinge, la sfârșitul lunii martie, 5...6 grade.

  • Din prima zi a lunii aprilie și până în data de 8 aprilie, media valorilor termice maxime va crește cu 10...12 grade, apoi nu va mai avea variații importante.

  • Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în ultimele zile ale lunii martie și din nou, după data de 9 aprilie.

30/03/20 12:05

Prognoza meteo pentru 30 martie – 12 aprilie 2020. Vor fi posibile precipitații aproape în fiecare zi în Dobrogea și Muntenia

Potrivit prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie, vremea se va  răci din 31 martie,iar trecător vor fi posibile precipitații aproape în fiecare zi în Dobrogea și Muntenia. BANAT În primele trei zile vremea se va răci, iar în 31 martie și în 1 aprilie va deveni...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook