28.09.2020

  • “Planul National de Investitii si Relansare Economica este un plan de investitii care are ca obiectiv inlocuirea masurilor de subventionare cu cele de stimulare.

  • (…) Mai este nevoie de o masura pentru a completa tabloul: deblocarea accesului la creditul comercial - obtinerea de produse/servicii cu plata la termen, principalul canal de finantare al firmelor din România”.

  • Instituţia spune că în perioada imediat următoare va operationaliza un nou program guvernamental, IMM Leasing de Echipamente şi Utilaje, cu avans zero de finanţare.

  • Aceasta subventie consta in garantarea împrumuturilor accesate prin program, precum si a platii sumelor cuvenite din cumulul comisionului de risc, a comisionului de administrare şi a dobânzilor aferente creditelor/liniilor de credite.

13/07/20 16:35

Programul IMM Invest a depăşit 10 miliarde de lei în două luni

La aproape două luni de la startul programului IMM Invest, băncile înscrise în program au aprobat 11.589 de cereri din partea IMM-urilor, volumul total al finanţării garantate ridicându-se la 10,2 mld. lei, de 34 de ori peste media lunară a creditelor acordate de bănci în...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook