26.05.2020

  • Măsurile au ca scop asigurarea accesului la servicii medicale în condiții de siguranță pentru medici și pacienți, prin limitarea deplasărilor și interacțiunii cu alte persoane, transmite Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS).

  • Sunt cuprinse în proiectul de act normativ reglementări privind modul de acordare a unor tratamente necesare în anumite patologii care necesită măsuri speciale”, potrivit comunicatului de presă.

  • Dacă în urma consultației la distanță, medicul ia decizia unui consult la cabinet/domiciliu, acesta este obligat să organizeze acordarea consultației în condiții de siguranță epidemiologică.

  • Proiectul prevede prelungirea termenelor de aplicare ale actelor normative referitoare la pachetele de servicii şi Contractul-cadru, precum si la programele naționale de sănătate, până la data de 14 aprilie.

23/03/20 16:15

Proiect: CNAS suspendă obligativitatea folosirii cardului de sănătate, în contextul coronavirsului

CNAS a publicat pe site-ul instituției (www.cnas.ro) un proiect de act normativ care prevede o serie de modificări în domeniul sănătăţii, între acestea numărându-se și suspendarea obligativității folosirii cardului de sănătate, în contextul răspândirii infecțiilor cu noul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook