25.02.2020

  • Plenul Senatului a adoptat, luni, cu 75 de voturi pentru şi nouă abţineri, proiectul pentru modificarea unor acte normative privind votul în străinătate la alegerile prezidenţiale.

  • Parlamentarii au modificat Legea 208/2015 privind alegerea Senatului şi Camerei Deputaţilor, precum şi pentru funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente şi au adăugat un nou alineat la art.

  • Un alt articol modificat (articolul 23) se referă la faptul că numărul membrilor Biroului electoral, dacă este insuficient, poate fi suplimentat cu personalul ambasadei sau cu români cu domiciliul în străinătate.

  • Comisia specială a mai decis ca în diaspora votul să se desfăşoare pe parcursul a trei zile - vineri, sâmbătă şi duminică.

01/07/19 19:04

Proiectul pentru modificarea unor acte normative privind votul în străinătate la alegerile prezidenţiale, adoptat de Senat

Plenul Senatului a adoptat, luni, cu 75 de voturi "pentru" şi nouă abţineri, proiectul pentru modificarea unor acte normative privind votul în străinătate la alegerile prezidenţiale. Articolul 8 al legii a fost modificat astfel încât, "începând cu data de 1 aprilie a anului...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook