10.07.2020

  • Asociaţia Forestierilor din România (ASFOR) şi PEFC România - Programul pentru Aprobarea Certificării Forestiere au parafat un protocol de colaborare, prin care se va urmări promovarea Sistemului de Certificare Forestieră.

  • Din anul 1995, Asociaţia face parte din Confederaţia Patronală pentru Industria României (CONPIROM), iar din 1996 a devenit membră a Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR).

  • Prin certificare se urmăreşte îmbunătăţirea actului de gestiune a pădurii în cazul administratorilor de păduri, dar şi a proceselor şi fluxurilor de lucru în cazul companiilor care recoltează lemn.

  • În acelaşi timp se pot certifica produse cu origine controlată, se arată într-un comunicat de presă al ASFOR, transmis miercuri AGERPRES.

06/11/19 10:26

Protocol de colaborare pentru o administrare responsabilă a pădurilor

Asociaţia Forestierilor din România (ASFOR) şi PEFC România - Programul pentru Aprobarea Certificării Forestiere au parafat un protocol de colaborare, prin care se va urmări promovarea Sistemului de Certificare Forestieră. "Certificarea forestieră a devenit o necesitate...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook