07.06.2020

  • Prima dintre acestea vizează realocarea din bugetul de stat a unei prime tranșe de 10 miliarde de lei pentru suplimentarea bugetului Ministerului Sănătății, în vederea achiziționării de medicamente, materiale sanitare și echipamente medicale.

  • Social-democrații solicită Guvernului să elaboreze un plan privind stocurile de hrană pentru populație, prin protocoale cu furnizorii, distribuitorii și retailerii de alimente.

  • De asemenea, pentru persoanele aflate în izolare sau carantină, PSD solicită asigurarea plății facturilor pentru utilități și suspendarea pentru 3 luni a plății ratelor bancare.

  • O altă propunere vizează scutirea de la plata contribuțiilor și a impozitului pe venit pentru angajații IMM-urilor din sectoarele puternic afectate de coronavirus.

12/03/20 08:53

PSD propune suspendarea plății ratelor bancare, dacă epidemia trece în etapa a treia

PSD propune un plan de măsuri sociale și economice pentru limitarea efectelor epidemiei de coronavirus. Printre acestea se numără suplimentarea bugetului Ministerului Sănătății, scutiri la plata unor contribuții pentru unii angajați și suspendarea plății ratelor bancare....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook