07.07.2020

PE SCURT

  • Pastures New (Anne Schiltz, Charlotte Grégoire) vorbește despre emigrările în afară și dorul de casă, așa cum le resimt locuitorii satului sibian Mălâncrav.

  • Documentarul Teach (Alex Brendea), dezvoltat în cadrul programului Romanian Docs in Progress la AFF 2016, va avea premiera mondială la ediția din acest an.

  • La 30 de ani de la căderea comunismului, filmul Rebels With A Cause (Dobrivoie Kerpenisan) prezintă eroii necunoscuți ai Revoluției Române din 1989.

  • Palace for the People (Boris Missirkov, Georgi Bogdanov), o serie de cinci mini-documentare, evocă opulența, grandoarea și opresiunea manifestată arhitectural în România, Bulgaria, Serbia și Rusia.

11/10/19 13:22

Pulsul cinematografiei românești se ia la Sibiu: 20 de filme esențiale la Astra Film Festival 2019

Între 14 și 20 octombrie, la Festivalul Internațional Astra Film de la Sibiu vor rula pe marile ecrane 20 de filme legate de România fie prin subiect, fie prin autor: 13 documentare participă în competițiile România și DocSchool, 4 se regăsesc în programe tematice și în...

Jurnalul ·

Cinematograful-dom revine în inima Sibiului cu un program dedicat poveștilor imersive, la Astra Film Festival 2019

Astra Film Festival propune și pentru ediția 2019 o selecție vastă și incitantă de filme creative realizate cu cele mai noi tehnologii în format VR (realitate virtuală) și full-dome (proiecție 360 de grade). Producții inovatoare vor oferi publicului o experiență audiovizuală...

Jurnalul ·

Cinematograful-dom revine în inima Sibiului cu un program dedicat poveștilor imersive, la Astra Film Festival 2019

Jurnalul

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook