12.12.2019

PE SCURT

  • Avocatul familiei Luizei Melencu avertizează: Dincă nu este nebun, rog să fie păzit bine „Mi s-a infirmat că există numere de telefon ale polițiștilor în aparatul lui Dincă.

  • Nu cred că ar fi o tragedie dacă ar fi făcută publică stenograma discuției dintre acel sau acei polițiști și Alexandra, după apelurile la 112.

  • Trebuie să vedem dacă sunt toți dinții Alexandrei, să vedem dacă i-au fost extrași dinți și puși acolo, sunt multe lucruri neclare.,a spus Alexandru Cumpănașu.

  • Eu nu cred că este criminalul Alexandrei, dacă Alexandra a decedat.

13/08/19 12:56

Răsturnare de situaţie în cazul Caracal! Unchiul Alexandrei vine cu noi precizări: Eu nu cred că este criminalul

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, vine cu o ipoteză șocantă în cazul crimelor de la Caracal. Acesta nu crede că Dincă este cel care a ucis-o pe Alexandra. Avocatul familiei Luizei Melencu avertizează: "Dincă nu este nebun, rog să fie păzit bine" „Mi s-a infirmat...

Romania TV ·

Răsturnare de situaţie în cazul Caracal! Unchiul Alexandrei vine cu noi precizări: Eu nu cred că este criminalul

Romania TV

Bătaie de joc a Poliției în cazul “Alexandra”. Raportări la mișto ale IPJ Olt către MAI

Absolut inadmisibile acțiunile pe care autoritățile implicate în căutarea Alexandrei Măceșanu le-au efectuat în ziua răpirii, dar și în ziua presupusei ucideri, precum și în ziua în care suspectul Gheorghe Dincă a fost identificat oficial. Comisarul șef Nicolae Alexe, ex-adjunctul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook