28.09.2020

PE SCURT

  • Mesajul de campanie al candidatului PNL, Klaus Iohannis, este „Pentru O Românie Normală”, prescurtat, dă, nici mai mult, nici mai puțin decât sintagma „PORN”.

  • Klaus Iohannis, cel mai bine cotat candidat la aceste alegeri, încă din turul întâi, a gestionat cea mai plictisitoare și plină de clișee campanie electorală.

  • „Jurnalul” prezintă, în continuare, o analiză succintă a acestor episoade.

  • Puținele ieșiri din „turnul de fildeș” de la Cotroceni au avut loc tot în „zona de confort”, el participând la mitinguri electorale sau la evenimente tematice ale Partidului Național Liberal.

11/11/19 09:27

Război de gherilă dus de candidați, într-o campanie electorală plictisitoare

Cu o campanie anostă și care nu a avut niciunul dintre ingredientele cu care astfel de perioade de alegeri ne-au obișnuit, alegerile prezidențiale din acest an au fost consumate de fiecare dintre principalii candidați, cotați cu cele mai mari șanse, „în pătrățica lui”. Deși...

Jurnalul ·

Iohannis, actor în spectacolul politic „Tăcerea Mielului”

Atipice. Terne. Sunt expresiile din vocabularul limbii române care caracterizează aproape de perfecţiune „campania electorală pentru alegerea preşedintelui României” din acest an. Ghilimele îşi justifică întrebuinţarea pentru că numai campanie electorală nu a fost. Lupta...

Jurnalul ·

Iohannis, actor în spectacolul politic „Tăcerea Mielului”

Jurnalul

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook