25.03.2019

PE SCURT

  • În postarea sa, Donald Trump critică din nou New York Times, acuzând publicaţia că a scris 'expres' un 'articol extrem de inexact cu privire la intenţiile sale în Siria'.

  • Anunţul făcut luna trecută privind retragerea celor 2.000 de soldaţi americani care luptă împotriva grupării jihadiste Statul Islamic în Siria a provocat îngrijorarea aliaţilor SUA.

  • Oficialul american a afirmat de asemenea că Donald Trump sprijină cu mândrie şi ferm dreptul Israelului de a se apăra, acesta fiind cea mai importantă dovadă a suveranităţii.

  • Bolton a subliniat duminică, în Israel, că retragerea americană trebuie să se facă după 'asigurarea' protecţiei aliaţilor Washingtonului.

08/01/19 07:46

Război Siria. SUA, asigurări către Israel după retragere

"Vom discuta decizia preşedintelui (Trump) de retragere (a trupelor americane), însă acest lucru se va face într-un mod care să asigure că (Statul Islamic) este învins şi nu poate să revină şi să devină din nou o ameninţare, şi fiind siguri că apărarea Israelului şi a altor...

DCnews ·

Război Siria. SUA, asigurări către Israel după retragere

DCnews

Trump, noi informații privind retragerea SUA din Siria

'Noi vom părăsi Siria într-un ritm adaptat, continuând în acelaşi timp să combatem Statul Islamic şi să facem ceea ce este prudent şi necesar pentru toţi ceilalţi', a scris Donald Trump într-o postare pe Twitter. Anunţul făcut luna trecută privind retragerea celor 2.000...

DCnews ·

Trump, noi informații privind retragerea SUA din Siria

DCnews

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook