27.10.2020

  • PSD se află în fierbere, după ce, luni, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban nu a mai apucat să ajungă la votul final, întrucât nu a fost realizat cvorumul.

  • Primul semnal că în PSD este un scandal fără precedent a fost dat, ieri, la Senat, unde președintele Comisiei Juridice, Șerban Nicolae, și-a anunțat demisia din funcție.

  • Ciolacu, atacat de Ștefănescu și Pleșoianu Doi reprezentanți ai grupării considerate a fi făcut parte din vechea “gardă” a partidului, Codrin Ștefănescu și Liviu Pleșoianu, atacă la baionetă conducerea PSD, după eșecul moțiunii de cenzură.

  • Propunerea grupului nu a fost, însă, supusă votului plenului Senatului, fiind preferată, mai întâi, preluarea interimatului funcției de către Titus Corlățean și, mai apoi, de către Robert Cazanciuc.

02/09/20 10:07

Război total în PSD, după eșecul moțiunii de cenzură. Demisii și acuzații tăioase

PSD se află în fierbere, după ce, luni, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban nu a mai apucat să ajungă la votul final, întrucât nu a fost realizat cvorumul. În timp ce actuala conducere a partidului acuză de trădare și de dezertare parlamentarii absenți, doi reprezentanți...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook