15.07.2020

  • Ultimele atacuri-surpriză cu drone din Orientul Mijlociu au determinat Israelul să-și axeze industria militară pe războiul contra vehiculelor aeriene fără pilot (UAV).

  • Implementarea sistemelor de apărare este extrem de dificilă, deoarece implică nu doar detectarea dronelor, ci și anticiparea, în permanență, a locurilor neașteptate de unde acestea pot să apară.

  • Atacurile cu drone nu se limitează la câmpuri de luptă convenționale, ci pot avea loc în zona aglomerărilor urbane și a aeroporturilor, provocând numeroase victime sau închiderea traficului aerian.

  • Considerat un pionier în domeniul dronelor de luptă, statul evreu se află acum în primele rânduri ale dezvoltării sistemelelor de apărare împotriva atacurilor UAV.

27/09/19 08:26

Războiul dronelor, prioritatea Israelului

Ultimele atacuri-surpriză cu drone din Orientul Mijlociu au determinat Israelul să-și axeze industria militară pe războiul contra vehiculelor aeriene fără pilot (UAV). Implementarea sistemelor de apărare este extrem de dificilă, deoarece implică nu doar detectarea dronelor,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook