01.04.2020

  • Furnizarea agentului termic pe platforma Fundeni a fost reluată vineri de către RADET, informează Institutul Clinic Fundeni.

  • Totodată, s-a verificat ca în toate unităţile de Transplant Hepatic, Renal şi Medular, blocurile operatorii şi cele trei secţii de Anestezie - Terapie Intensivă instalaţiile proprii de climatizare să funcţioneze la parametrii normali.

  • De aceea cerem instituţiilor responsabile să ia măsuri pentru rezolvarea propriilor probleme, luând în calcul că, pe platforma medicală Fundeni, sunt zilnic mii de bolnavi, majoritatea în stare foarte gravă.

  • A fost convocat Comitetul director al IC Fundeni, care a mobilizat resursele necesare pentru a analiza situaţia reală din spital, precizează sursa citată.

29/11/19 15:58

RADET a reluat furnizarea agentului termic pe platforma Fundeni

Furnizarea agentului termic pe platforma Fundeni a fost reluată vineri de către RADET, informează Institutul Clinic Fundeni. "Astăzi, RADET a reluat furnizarea agentului termic pe platforma Fundeni", se arată în informare. Potrivit IC Fundeni, situaţii precum cea de joi...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook