27.05.2020

  • Înregistrările au fost furate din colecţia lui Thom Yorke, solistul şi liderul trupei Radiohead, în perioada în care formaţia britanică lucra la albumul ei din 1997 OK Computer.

  • În loc să ne plângem sau să ignorăm acest lucru, vom lansa toate cele 18 ore de întregistrări pe platforma Bandcamp în beneficiul Extinction Rebellion, a adăugat muzicianul britanic.

  • Aşadar, pentru 18 lire sterline, puteţi să aflaţi dacă ar fi trebuit să plătim acea răscumpărare, a mai spus Jonny Greenwood.

  • Mulţumim trupei Radiohead pentru că ne sprijină, pentru ca noi să putem să continuăm să construim această deja influentă mişcare, care militează pentru nesupunere civilă non-violentă, au adăugat reprezentanţii Extinction Rebellion.

11/06/19 22:42

Radiohead vinde în beneficiul unei mişcări ecologiste înregistrări ale sale furate de piraţi cibernetici

Trupa rock Radiohead a oferit marţi fanilor ei şansa de a cumpăra înregistrări mai vechi ale sale, totalizând 18 ore şi care nu au fost niciodată lansate, în beneficiul mişcării ecologiste Extinction Rebellion. Grupul britanic a precizat că a luat această decizie ca reacţie...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook