30.10.2020

PE SCURT

  • Nu orice fel de material poate fi folosit eficient pe post de mască împotriva coronavirusului, declară la RFI președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila.

  • Alexandru Rafila spune că „utilizarea măștilor de protecție care nu sunt măști autorizate medical, dacă vreți, este discutabilă.

  • Deci în momentul când stabilești o astfel de recomandare sau mai mult, obligație, trebuie să și pui la dispoziția beneficiarilor măști sau măcar să le indici de unde să le cumpere.

  • Sigur că orice mască este o barieră în plus, barieră mecanică, dacă vreți, în calea acestor micropicături care răspândesc infecția, ele provin bineînțeles de la persoane bolnave.

09/04/20 14:10

Rafila: Nu orice fel de material poate fi folosit eficient pe post de mască

Nu orice fel de material poate fi folosit eficient pe post de mască împotriva coronavirusului, declară la RFI președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila. Expertul afirmă pe de altă parte că înainte să oblige locuitorii să poarte mască de protecție...

Jurnalul ·

Rafila: Nu orice fel de material poate fi folosit eficient pe post de mască

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a declarat că nu orice fel de material poate fi eficient pe post de mască împotriva coronavirusului. Pe de altă parte, acesta spune că, înainte să oblige locuitorii să poarte mască de protecție când ies...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook