06.07.2020

  • Dacă nu, vom apela la articolul constituţional de convocare a sesiunii extraordinare cu o treime din numărul deputaţilor sau senatorilor, a declarat Raluca Turcan la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL, potrivit Agerpres.

  • Pe ordinea de zi pe care o propunem preşedinţilor celor două Camere, dar şi premierului Dăncilă, care are decizia politică la PSD, se află şi respingerea acestui proiect, aflat la Comisia juridică, a spus Turcan.

  • Noi am pregătit deja această solicitare şi parlamentarii PNL sunt dispuşi şi unii dintre ei au semnat deja pentru convocarea acestei sesiuni extraordinare.

  • Ea a precizat că este vital ca în sesiunea parlamentară extraordinară să fie dezbătute şi respinse legea privind recursul compensatoriu şi legea privind Secţia de investigare a magistraţilor.

14/08/19 10:45

Raluca Turcan: PNL solicită sesiune parlamentară extraordinară în perioada 26-30 august

"PNL solicitată convocarea unei sesiuni extraordinare atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat. Este foarte important ca, înainte de începerea sesiunii ordinare, Parlamentul României să-şi clarifice poziţia pe câteva proiecte de lege aflate în dezbaterea parlamentară...

Romania TV ·

Raluca Turcan: PNL solicită sesiune parlamentară extraordinară în perioada 26-30 august

Romania TV

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook