09.12.2019

PE SCURT

  • Campania pentru promovarea femeilor în viața publică lansată de candidata umaniștilor la alegerile prezidențiale, Ramona Bruynseels, a fost primită cu entuziasm în toate mediile.

  • Aceasta spune că femeile trebuie încurajate să se facă auzite, iar ea a făcut pasul cel mai important prin înscrierea în cursa pentru Cotroceni.

  • Aceasta a lansat un mesaj pentru toate femeile din România, un mesaj pe care îl va dezvolta și mai mult în proiectele viitoare.

  • Este prima femeie care a anunțat deja că aspiră la această poziție, iar asta a stârnit interesul alegătorilor.

07/07/19 14:42

Ramona Ioana Bruynseels, mesaj pentru femei: „Avem datoria morală să nu tolerăm discriminarea”

Ramona Ioana Bruynseels, candidata Partidului Puterii Umaniste, și-a lansat oficial înscrierea în cursa pentru prezidențiale, duminică, la Sala Polivalentă. Aceasta a lansat un mesaj pentru toate femeile din România, un mesaj pe care îl va dezvolta și mai mult în proiectele...

Jurnalul ·

Ramona Bruynseels a lansat "Wake Up!", campania pentru promovarea femeilor în viața publică

Campania pentru promovarea femeilor în viața publică lansată de candidata umaniștilor la alegerile prezidențiale, Ramona Bruynseels, a fost primită cu entuziasm în toate mediile. Aceasta spune că femeile trebuie încurajate să se facă auzite, iar ea a făcut pasul cel mai...

Antena3 ·

Ramona Bruynseels a lansat "Wake Up!", campania pentru promovarea femeilor în viața publică

Antena3

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook