26.08.2019

  • Se adaugă carnea curăţată de pe oase şi mărunţită bine, vinul, conserva de pulpă de roşii, sare şi piper după gust.

  • Se lasă să scadă puţin sosul şi să se întrepătrundă aromele.

  • Se adaugă spaghetele fierte peste sos, se amestecă şi se servesc imediat cu parmezan ras deasupra.

01/04/19 20:37

Rețeta zilei : Paste cu pui și parmesan ras

INGREDIENTE 2 pulpe de pui, 200 g spaghetti, 2 fire de ceapă verde,1 morcov, o ceșcuță de vin roșu, 1 cățel de usturoi, 1 conservă de pulpă de roșii, sare, piper, parmesan ras, 1 lingură de ulei PREPARARE Pulpele de pui se pun la fiert, în apă rece.Când sunt gata, se...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook