16.10.2019

  • Patriarhia Română îşi exprimă indignarea privind ofensa publică adusă simbolurilor religioase în cadrul unui spectacol de teatru jucat la Cluj cu ocazia Săptămânii Mândriei a minorităţilor sexuale.

  • Conţinutul indecent al acestei reprezentaţii include folosirea batjocoritoare a unor simboluri religioase creştine, mesajul transmis fiind unul deliberat blasfemiator, se arată într-un comunicat al Patriarhiei.

  • ''Considerăm că este vorba de un act de propagandă ideologică anticreştină, care nu poate fi scuzat sub pretextul unei manifestări aşa-zis artistice.

  • Patriarhia susţine respectarea legii în spiritul şi litera ei şi îndeamnă la promovarea decenţei în spaţiul public, ca premisă pentru o reală toleranţă.

12/06/19 21:44

Reacţie a Patriarhiei la un spectacol din cadrul 'Săptămânii Mândriei' a minorităţilor sexuale: Ofensă adusă simbolurilor religioase

Patriarhia Română îşi exprimă indignarea privind ofensa publică adusă simbolurilor religioase în cadrul unui spectacol de teatru jucat la Cluj cu ocazia "Săptămânii Mândriei" a minorităţilor sexuale. "Patriarhia Română a luat act cu profundă indignare de spectacolul de...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook