20.02.2020

PE SCURT

  • Liderul grupului Partidului Popular European (PPE) din Parlamentul European, Manfred Weber, a cerut anterior executivului de la Bucureștisă renunţe la nominalizarea lui Ioan Mircea Paşcu.

  • Comisia Europeană aluat notăde hotărâreaguvernului român de a nupropune un comisar interimar pentru perioada rămasă până la 31 octombrie, când se termină mandatulactualului executiv comunitar.

  • Ultima oră: am fost informat de doamna ambasador pe lângă UE, Luminiţa Odobescu, că a primit instrucţiuni pentru retragerea candidaturii mele la postul de comisar interimar al României!

  • Și Estonia a decis să nu mai nominalizeze nicio persoană pentru acest post, ceea ce este în concordanțăcu ceea ce a cerut actualul preşedinte Jean-ClaudeJuncker în iunie, după cum transmite CE.

11/09/19 14:54

Reacția Comisiei Europene la retragerea candidaturii lui Ioan Mircea Pascu pentru postul de comisar interimar

Comisia Europeană a luat notă de hotărârea guvernului român de a nu propune un comisar interimar pentru perioada rămasă până la 31 octombrie, când se termină mandatul actualului executiv comunitar. Și Estonia a decis să nu mai nominalizeze nicio persoană pentru acest post,...

Jurnalul ·

Ioan Mircea Paşcu - informat despre retragerea candidaturii sale pentru comisar european interimar

Fostul europarlamentar PSD Ioan Mircea Paşcu a anunţat miercuri că a fost informat de ambasadorul României pe lângă Uniunea Europeană, Luminiţa Odobescu, că a primit instrucţiuni pentru retragerea candidaturii lui la postul de comisar european interimar. "Ultima oră: am...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook