26.01.2021

  • Sâmbătă, pe 7 noiembrie, începând cu ora 10 dimineața, echipa festivalului invită spectatorii să se alăture unei ample acțiuni de plantare, organizate în zona Giulești Sârbi.

  • Devenite deja tradiție, petrecerile organizate în preajma fiecărei noi ediții Animest pregăteau Bucureștiul pentru cea mai mare sărbătoare dedicată filmului de animație.

  • Evenimentul Reanimating Nature, un prim pas pe care Animest îl face către a deveni un festival sustenabil, este sprijinit de Aqua Carpatica – o sursă de inspirație pentru trofeele Animest.15.

  • Atmosfera de festival se instala odată cu primele seri cu proiecții de film, primele întâlniri de la care nu lipseau spectatorii fideli, membrii echipei Animest, jurnaliștii, partenerii și artiștii invitați.

06/11/20 18:19

Reanimating Nature: Petrecerea Animest.15 se transformă într-o amplă acțiune de plantare

Prima ediție Animest desfășurată în mediul online debutează cu o provocare offline lansată iubitorilor de film de animație din București. Sâmbătă, pe 7 noiembrie, începând cu ora 10 dimineața, echipa festivalului invită spectatorii să se alăture unei ample acțiuni de plantare,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook