08.08.2020

  • “Marea lumină culturală a ţării”, cum a fost numit de marele dirijor Lawrence Foster, Festivalul George Enescu a strâns, în zilele de 7 și 8 septembrie 2019, floarea muzicii mondiale.

  • Așteptat de întreagă audiență, concertul Ansamblului Linea Al doilea eveniment al zilei a fost concertulAnsamblului Linea, din seriaMuzica Secolului XXI,care a avut loc loc laSala Radio.

  • Înființat de pianistul și dirijorul Jean-Philippe Wurtz,Ensemble Lineapromovează democratizarea muzicii contemporane, cu un accent deosebit pe întâlnirea cu publicul și deschiderea către alte discipline artistice.

  • De asemenea, tânărul violonist arădean,Ştefan Șimonca-Opriță,s-a remarcat prin talentul său ieșit din comun, virtuozitatea și abordarea plină de emoție a muzicii.

08/09/19 19:15

Recitaluri cu virtuozi de faimă mondială, o privire de ansamblu asupra muzicii americane contemporane și abordări îndrăznețe

“Marea lumină culturală a ţării”, cum a fost numit de marele dirijor Lawrence Foster, Festivalul George Enescu a strâns, în zilele de 7 și 8 septembrie 2019, floarea muzicii mondiale. Astăzi, pe scena Sălii Mici a Palatului va evolua reputatul violonist francez, David...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook