01.04.2020

  • În goana după produse de post şi fără zahăr, românii au uitat un lucru esenţial: este cu adevărat sănătos doar ceea ce este natural.

  • Ingredientele care trebuie să fie scrise şi pe etichetele borcanelor de dulceaţă sau ale sticlelor de sucuri şi nectar sunt foarte simple: “Pulpă de caise, apă, zahăr şi zeamă de lămâie.

  • Tocmai de aceea, dulciurile tradiţionale sunt făcute cu zahăr, nu cu înlocuitori ai acestuia sau cu geluri şi alţi conservanţi sintetici.

  • La fel s-a înfiinţat şi firma Vlavi Cons Serv, după ce creatoarea acesteia s-a specializat în prepararea conservelor pe baza reţetelor tradiţionale, pe care le-a cules din zona natală.

06/12/19 10:00

Recomandarea săptămânii: Cum alegem dulciurile perfecte pentru post şi sărbători

De foarte mulţi ani, siropurile şi dulceţurile tradiţionale s-au făcut din fructe şi zahăr. În goana după produse de post şi fără zahăr, românii au uitat un lucru esenţial: este cu adevărat sănătos doar ceea ce este natural. Tocmai de aceea, înlocuitorii zahărului, cu excepţia...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook