29.09.2020

  • Astfel, decizia organizării evenimentelor electorale va ține cont de contextul epidemiologic al localității și al regiunii unde acesta se organizează, de contextul epidemiologic al localităților și regiunilor din care provin participanții.

  • Direcțiile de sănătate publică vor realiza evaluările de risc și vor aviza fiecare eveniment în parte, asigurând și consultanță pentru organizatorii evenimentelor.

  • Este prevăzut că numărul maxim de persoane prezente simultan în interiorul cortului electoral va fi de maximum trei, se va evita contactul cu materiale promoționale (broșuri, pliante), pixuri, etc.

  • Acolo unde acest lucru nu este posibil, reprezentanții partidelor politice vor purta mănuși pe care le vor schimba/dezinfecta după fiecare contact”, se mai arată în setul de reguli.

12/08/20 14:10

Reguli noi propuse pentru campania electorală

Potrivit raportului trimis de Ludovic Orban președinților celor două camere ale Parlamentului, prezența la mitingurile electorale organizate în aer liber va fi de maximum 50 de participanți, iar pentru evenimentele organizate în spații închise va fi de maximum 20. Astfel,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook