27.01.2023

  • La mulți ani!”, a declarat Constantin Chiriac, directorul general a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

  • Vom avea diplomați importanți, oameni de afaceri din zona germanică, vom avea artiști care vin din Germania, din Austria, pentru toate proiectele pe care le avem.

  • 27 ianuarie 2022, ora 19:00 „ANTISOCIAL” Un spectacol de Bogdan Georgescu Cu: Cristina Blaga-Tomuș, Iustinian Turcu, Horia Fedorca, Ștefan Tunsoiu, Ioana Cosma, Andrei Gîlcescu, Gabriela Pîrlițeanu.

  • 30 ianuarie 2022, ora 17:00 „Mici crime conjugale” de Eric-Emmanuel Schmitt Un spectacol de Mariana Cămărășan și Amalia Iorgoiu Cu: Diana Fufezan și Adrian Matioc Poate supraviețui iubirea?

27/12/21 16:53

Reprezentațiile lunii ianuarie 2022 la Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu organizează în prima lună a anului 2022 o microstagiune a Secției Germane, cu un spectacol premieră, și o serie de reprezentații ale Secției Române, oferind astfel publicului, încă din prima lună a anului, un program variat și bogat....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook