26.02.2021

  • Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Suceava a decis, vineri, închiderea restaurantelor din mai multe localități în care incidența cazurilor de Covid a depășit 1,5 la 1.000 de locuitori.

  • Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare se suspendă, cu excepția activităților pe care le desfăşoară pentru clienți cazați în aceste unități.

  • Totodată va fi suspendată activitatea sălilor de noroc, cu excepția pariurilor și loteriilor unde se eliberează bilet, cu respectarea regulilor de distanțare și a măsurilor de siguranță sanitară.

  • De asemenea, în localitățile menționate este suspendată activitatea cinematografelor, a instituțiilor de spectacole şi sau concerte.

09/10/20 17:32

Restaurantele și barurile din Suceava vor fi închise începând de sâmbătă. Măștile sunt obligatorii și în aer liber

Restaurantele și cafenelele care își desfășoară activitatea în interiorul clădrilor vor fi închise de sâmbătă în orașele Suceava și Siret și în comunele Bălcăuți, Calafindești, Fundu Moldovei, Grănicești, Ipotești, Pojorâta și Todirești din județul Suceava. Comitetul Județean...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook