20.09.2019

  • Campania reprezintă un concept integrat, ce evidențiază rolul major pe care fondurile europene alocate prin Politica de Coeziune l-a avut în dezvoltarea țării noastre.

  • Atât textul de regulament, cât și platforma web pe care echipa de comunicare a ministerului o va dezvolta vor fi prezentate deja la următoarea reuniune de lucru.

  • În paralel, MFE pregătește lansarea celei de-a doua campanii de comunicare, prin care urmărim promovarea măsurilor concrete de finanțare încă disponibile.

  • La fel și campania de comunicare lansată de minister în martie 2019, primul proiect de o astfel de anvergură din ultimii 6 ani.

12/06/19 07:01

Reuniune de lucru la MFE pentru îmbunătățirea comunicării cu beneficiarii de fonduri europene și stabilirea unui mecanism de consultare

Reprezentanții Ministerului Fondurilor Europene au avut, astăzi, o primă reuniune de lucru cu beneficiarii și partenerii – ONG-uri, asociații, firme de consultanță - pentru îmbunătățirea procesului de comunicare și stabilirea unui mecanism de dialog și consultare. Pentru...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook