21.02.2020

  • Alte solicitări adresate de către semnatari „echipei Barna” sunt: „Să explice refuzul repetat de a include pe ordinea de zi a şedinţelor Biroului Naţional USR discutarea sesizărilor cu privire la membri ai echipei Barna.

  • Să dezavueze comparaţia făcută de un membru al Biroului National USR dintre membrii USR observatori la şedinţele BN şi membrii mişcărilor fasciste.

  • Audierile s-au oprit la cel de-al doilea membru cercetat, în jurul orei 12,00, când o parte dintre membrii Biroului Naţional părăsiseră sala.

  • „Pe ordinea de zi, stabilită de preşedintele Dan Barna, se aflau sesizări la adresa a şase membri USR, toţi cu poziţii critice faţă de diferite decizii ale conducerii partidului.

12/12/19 22:25

Revoltă în USR: Peste 100 de membri cer Biroului Naţional al partidului să anuleze decizia de excludere a Olimpiei Ardelean

Un număr de 117 membri ai Uniunii Salvaţi România au semnat un apel prin care cer să fie inclusă pe ordinea de zi a următoarei şedinţe de Birou Naţional al USR o decizie de anulare a sancţiunii „disproporţionate” aplicate Olimpiei Ardelean, exclusă din partid. Apelul a...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook