07.07.2020

  • România va participa în perioada21-25 august2019la BIBFca țară invitată de onoare, cu stand (H01) în Pavilionul W2, în zona centrală a spațiului expozițional, între mari edituri chineze.

  • Institutul Cultural Român, prin Centrul Cărții și reprezentanța de la Beijing, va aduce în atenția publicului iubitor de carte din China lansări, prezentări, lecturi, dezbateri, expoziții, teatru și muzică.

  • Anul acesta aniversăm 70 de ani de la proclamarea Republicii Populare Chineze și 70 de ani de relații bilaterale cu numeroase state.

  • Directorul adjunct din cadrul Municipalității Beijing, Departamentul de Promovare, Wang Yefei, a precizat: „Sperăm ca în timpul Târgului să se stabilească noi legături pentru publicarea de noi cărți.

13/08/19 14:14

România și-a prezentat programul de țară invitată de onoare la Târgul Internațional de Carte de la Beijing

Institutul Cultural Român a reprezentat România, pe 8 august 2019, în cadrul conferinței de presă organizate de China National Publication Import and Export (Group) Corporation, cu ocazia lansării întregului program al Târgului Internațional de Carte de la Beijing (BIBF)....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook