06.07.2020

  • Potrivit DGPMB, pentru buna desfăşurare a evenimentului, va fi restricţionat traficul rutier începând cu ora 17,00, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului, şi, dacă situaţia o va impune, pe: * str.

  • Pantelimon şi rondul de la intrarea în stadion, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; * banda I de circulaţie de pe str.

  • Jandarmii bucureşteni se vor afla şi în Centrul Vechi, unde vor împărţi flyere suporterilor suedezi cu recomandări referitoare la meciul de fotbal România - Suedia.

  • Începând cu ora 18,30 se va permite accesul în complexul sportiv doar pentru posesorii de bilete, invitaţii şi parking-uri auto, în zona Arena Fanilor.

15/11/19 10:41

România - Suedia. Trafic rutier restricţionat în zona Arenei Naţionale, cu ocazia meciului din cadrul preliminariilor de calificare la Euro 2020

Traficul rutier va fi restricţionat, vineri, în zona Arenei Naţionale din Bucureşti, unde, începând cu ora 21,45, se va desfăşura meciul de fotbal România - Suedia din cadrul preliminariilor de calificare la Euro 2020. Potrivit DGPMB, pentru buna desfăşurare a evenimentului,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook