21.02.2020

  • Salariul mediu net în economia românească reprezintă aproximativ a zecea parte din cifra totală de afaceri netă a firmelor, raportată la numărul de angajaţi ai acestora.

  • Cei mai eficienţi lucrători, din acest punct de vedere, sunt cei din domeniul energetic, în timp ce lucrătorii din firmele cu activitate în învăţământ au cea mai mică productivitate.

  • Industria prelucrătoare, cea mai numeroasă Industria prelucrătoare are cel mai mare număr de angajaţi, peste 2,1 milioane.

  • Pe locul doi se situează categoria „alte activităţi de servicii”, care include o serie diversă de ocupaţii, cum ar fi unele operaţiuni de arhitectură, inginerie, contabilitate, testări, analize tehnice, traduceri, publicitate, fotografii, servicii juridice.

20/09/19 01:04

Românul primeşte 11% din afacerea pentru care munceşte

Salariul mediu net în economia românească reprezintă aproximativ a zecea parte din cifra totală de afaceri netă a firmelor, raportată la numărul de angajaţi ai acestora. Cei mai eficienţi lucrători, din acest punct de vedere, sunt cei din domeniul energetic, în timp ce lucrătorii...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook