13.08.2020

  • În acestă perioadă marcată de nesiguranță, tinerii talentati sunt invitați să participle la un concurs de literatură care poartă numele prințesei Martha Bibescu.

  • În 1955 a devenit membră a Academiei Regale de limbă și literatură franceză din Bruxelles, iar în 1962 a primit decorația franceză Crucea Legiunii de Onoare.

  • Acest concurs dă un imbold tinerilor să evadeze din monotonia acestor zile, prin intermediul artei, al creației, pătrunzând pe un tărâm al libertăţii absolute reprezentată de imaginație.

  • Creațiile literare și documentele necesare înscrierii vor putea fi trimise până pe 12 iunie 2020, pe adresa: concursulmarthabibescu@gmail.com.

19/05/20 19:14

Romancierul, eseistul și poetul Varujan Vosganian, prim-vicepresedinte al Uniunii Scriitorilor din România, se alătura Concursului de literatură Martha Bibescu

Varujan Vosganian, prim-vicepreședinte al USR, scriitor a cărui operă a fost tradusă în peste 20 de limbi, se alătură proiectului cultural organizat de Asociatia Pro Valores, Centrul Cultural Palatele Brâncovenești și Delirs.com. În acestă perioadă marcată de nesiguranță,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook