26.02.2020

  • Potrivit unui comunicat al Romsilva, transmis miercuri Agerpres, la Banca Transilvania se va deschide un cont în care se vor putea depune sume de bani cu titlul de donaţie.

  • Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva funcţionează sub autoritatea Ministerului Apelor şi Pădurilor şi administrează 3,13 milioane de hectare păduri proprietate publică a statului, echivalentul a aproximativ 48% din totalul pădurilor din România.

  • Societatea Progresul Silvic este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, a inginerilor silvici din silvicultura românească şi nu numai, fiind deschisă şi altor specialişti din alte domenii de activitate din ţară şi străinătate.

  • În ultima lună, pe fondul întăririi măsurilor de pază, doi pădurari au plătit cu viaţa pasiunea pentru pădure, relevă instituţia.

23/10/19 17:38

Romsilva şi Societatea Progresul Silvic înfiinţează un fond financiar de solidaritate destinat pădurarilor

Potrivit unui comunicat al Romsilva, transmis miercuri Agerpres, la Banca Transilvania se va deschide un cont în care se vor putea depune sume de bani cu titlul de donaţie. "Pentru bunul mers al lucrurilor, dar şi pentru păstrarea deplinei transparenţe pe care Regia Naţională...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook