27.01.2020

  • Totodată, prin Programul Operaţional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, se derulează investiţia Reducerea riscului la inundaţii în Bazinul Hidrografic Ialomiţa, aval acumularea Pucioasa - Componenta II BH Prahova.

  • Potrivit sursei citate, pe domeniul Păduri, printre alte investiţii, MAP, prin RNP Romsilva, are în vedere pentru acest an lucrări de regenerare a pădurilor în valoare de aproximativ 3,8 milioane lei.

  • Pe de altă parte, în domeniul Ape, cu finanţare de la bugetul de stat, se derulează proiectul Regularizare şi consolidare de mal pârâu Matiţa, în comuna Podenii Noi'.

  • Următorul punct al vizitei ministrului de resort a fost inspectarea Centrului de colectare şi refrigerare fructe de pădure, din cadrul Ocolului Silvic Ploieşti.

17/07/19 18:52

Romsilva va realiza, în 2019, lucrări de regenerare a pădurilor de 3,8 milioane de lei în judeţul Prahova

Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva va realiza, în acest an, la nivelul judeţului Prahova, lucrări de regenerare a pădurilor în valoare de aproximativ 3,8 milioane de lei, iar din bugetul de stat vor mai fi reabilitate drumuri forestiere în lungime de aproape 25 de kilometri,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook