18.09.2019

PE SCURT

  • Vom continua să rezistăm tentativelor de a organiza o lovitură de stat în Venezuela, care până acum au eşuat, a declarat miercuri ministrul-adjunct al afacerilor externe al Federaţiei Ruse, Serghei Riabkov.

  • Rusia a acuzat miercuri SUA că încearcă să-l înlăture cu forţa de la putere pe preşedintele venezuelean Nicolas Maduro, pe care Moscova îl susţine, informează dpa.

  • Însă Rusia se aşteaptă ca astfel de tentative să continue la iniţiativa SUA, a spus Riabkov pentru agenţia de presă TASS.

  • În condiţiile în care economia Venezuelei este ruinată, Moscova şi Washingtonul se acuză reciproc de exacerbarea situaţiei din ţara latinoamericană.

23/05/19 11:42

Rusia acuză SUA că încearcă să-l răstoarne de la putere pe Maduro

Rusia a acuzat miercuri SUA că încearcă să-l înlăture cu forţa de la putere pe preşedintele venezuelean Nicolas Maduro, pe care Moscova îl susţine, informează dpa. "Vom continua să rezistăm tentativelor de a organiza o lovitură de stat în Venezuela, care până acum au eşuat",...

Jurnalul ·

Criză Venezuela. Rusia acuză SUA că vrea să îl răstoarne pe Maduro

"Vom continua să rezistăm tentativelor de a organiza o lovitură de stat în Venezuela, care până acum au eşuat", a declarat miercuri ministrul-adjunct al afacerilor externe al Federaţiei Ruse, Serghei Riabkov. Însă Rusia se aşteaptă ca astfel de tentative "să continue la...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook