24.07.2019

  • Noi suntem demonizaţi pentru a menţine Europa disciplinată şi a consolida legătura euroatlantică, a afirmat Lavrov într-un interviu acordat agenţiei de presă RIA Novosti, potrivit unei transcrieri a Ministerului rus de Externe.

  • Lavrov a spus că Rusia s-a obişnuit cu influenţa factorilor oportunişti asociaţi cu politica internă a Statelor Unite asupra relaţiilor Washingtonului cu Moscova, care creează dificultăţi suplimentare în construirea unui dialog.

  • Potrivit lui Lavrov, încercările de a juca cartea rusă vor fi folosite mai activ şi mai persistent de politicienii americani înainte de viitoarele alegeri prezidenţiale în Statele Unite din noiembrie 2020.

  • Presiune economică La rândul său, Rusia susţine în mod constant dezvoltarea unui dialog normal şi previzibil cu Statele Unite, bazat pe principiile respectului reciproc şi respectului pentru interese, a mai spus el.

24/12/18 22:43

Rusia, avertisment pentru SUA: ”E un eșec!”

"Noi suntem demonizaţi pentru a menţine Europa disciplinată şi a consolida legătura euroatlantică", a afirmat Lavrov într-un interviu acordat agenţiei de presă RIA Novosti, potrivit unei transcrieri a Ministerului rus de Externe. "Acest lucru se referă de asemenea la încercările...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook