03.07.2022

  • Rusia a trimis bombardiere strategice în Belaruspentru misiuni de coordonare a sistemelor de apărare, în contextul crizei cu UE şi NATO din cauza afluxului de imigranţi de la frontiera belaruso-poloneză.

  • Liderul Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, este executorul celui mai recent asalt, dar acest asalt are un susţinător care poate fi găsit la Moscova, iar acel susţinător este preşedintele Putin, a declarat Mateusz Morawiecki.

  • Imediat după venirea în Belarus, imigranţii sunt transferaţi spre frontieră şi sunt forţaţi să intre ilegal în Uniunea Europeană, a declarat Peter Stano, un purtător de cuvânt al Comisiei Europene.

  • Belarusul vrea să genereze un incident major, preferabil cu focuri de armă şi victime, a declarat Stanislaw Zaryn, directorul Departamentului polonez pentru Securitate Naţională.

10/11/21 15:18

Rusia trimite bombardiere în Belarus în contextul crizei imigranților de la frontiera cu Polonia

Rusia a trimis bombardiere strategice în Belarus pentru misiuni de coordonare a sistemelor de apărare, în contextul crizei cu UE şi NATO din cauza afluxului de imigranţi de la frontiera belaruso-poloneză. Două avioane strategice de tip Tupolev Tu-22M3 ale Forţelor Aeriene...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook