20.02.2020

  • Festivalul Película este susținut onorific de o parte dintre ambasadelețărilor din America Latinăla București: Argentina, Brazilia, Chile, Mexicși Peru, cărora li se alaturăAmbasada Franței, Institutul Francezși Institutul Cervantes.

  • Ca în fiecare an, Película dorește să celebreze cinematografia și cultura Ibero-Americană și își îndreaptă reflectoarele spre una dintre țări în mod deosebit.

  • 5 zile de filme, întâlniri cu publicul, ateliere culinare, povești, piñata, capoeira, samba si bossa-nova în cadrul singurului festival de film si cultură ibero-americană din țară!

  • Filmul de închidere, TANGO SUOMI, este o coproducție Argentina-Finlanda și ne oferă bucuria de a o avea alături de noi pe argentinianca Gabriela Aparici, regizorul și producatorul acestuia.

10/09/19 15:58

SĂ-NCEAPĂ FIESTA! O NOUĂ EDIȚIE PELÍCULA ADUCE SPIRITUL LATIN LA BUCUREȘTI!

5 zile de filme, întâlniri cu publicul, ateliere culinare, povești, piñata, capoeira, samba si bossa-nova în cadrul singurului festival de film si cultură ibero-americană din țară! Festivalul Película a ajuns la cea de-a 4-a ediție și va avea loc în perioada 11-15 septembrie...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook