14.07.2020

  • Opoziția parlamentară a câștigat, din nou, în fața PSD, reușind să convingă conducerea PSD să convoace o sesiune extraordinară a Camerei Deputaților, pentru perioada 26-30 august.

  • Conform Ralucăi Turcan, “Partidul Naţional Liberal rămâne consecvent celor spuse de la Ordonanţa 113 încoace şi anume, că amnistia, graţierea şi alte instrumente aflate la dispoziţia corupţilor din PSD trebuie anulate.

  • Cererea convocării acestei sesiuni, cu toate că sesiunea oficială începe la data de 1 septembrie, a fost înaintată de 127 deputați ai PNL, USR, PMP și Pro România.

  • Singurele acte normative care pot fi supuse dezbaterilor sunt OUG 114/2018, OUG 51.2019 și abrogarea legii recursului compensatoriu, inițiată încă din timpul guvernării Cioloș, prin ex-ministrul Justiției, Raluca Prună.

21/08/19 11:46

S-a decis. Vom avea sesiune extraordinară a Parlamentului

Opoziția parlamentară a câștigat, din nou, în fața PSD, reușind să convingă conducerea PSD să convoace o sesiune extraordinară a Camerei Deputaților, pentru perioada 26-30 august. Principalul obiectiv aflat pe ordinea de zi a acestei sesiuni este abrogarea legii recursului...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook