30.10.2020

  • O proteină poate accelera dezvoltarea cancerului de sân şi răspândirea acestuia în organism, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de cercetători din Australia, transmiteXinhua.

  • Creld2 pare să facă celulele normale, sănătoase, din jurul tumorii să se comporte anormal, ceea ce le determină să contribuie la creşterea tumorilor'', a declarat unul dintre autorii principali ai cercetării, Michael Samuel.

  • Niveluri ridicate de Creld2 se regăsesc și în cancerulrenalşi în celde piele non-melanom, unele dintrecele mai frecvent diagnosticate în această țară.

  • ''Prognosticul pentru toate aceste tipuri de cancer nu este unul bun, aşa că dacă putem distruge sau bloca această proteină, am putea opri dezvoltarea acestora, a declarat Samuel.

26/05/20 11:58

S-a descoperit proteina responsabilă de dezvoltarea cancerului mamar

O proteină poate accelera dezvoltarea cancerului de sân şi răspândirea acestuia în organism, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de cercetători din Australia, transmite Xinhua. O echipă de la Centrul pentru Biologia Cancerului (CCB) din cadrul Universităţii Australia...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook