01.04.2020

  • Planurile de investiţii, anunţate săptămâna aceasta Grupul sud-coreean şi-a dezvăluit planurile de investiţii în aceeaşi săptămână în care a suferit un eşec pe piaţa telefoanelor mobile.

  • Divizia de semiconductori a Samsung a devenit principala sursă de venituri a grupului, fiind responsabilă pentru trei sferturi din profitul operaţional înregistrat în 2018.

  • Acest lucru a determinat Samsung să îi avertizeze pe investitori că în primul trimestru al acestui an profitul său operaţional a scăzut cu 60%, cel mai puternic declin din ultimii patru ani.

  • Însă în ultimele luni cererile mai mici din parte centrelor de date şi a producătorilor de telefoane au dus la scăderea preţurilor pentru chipurile de memorie de tip DRAM şi NAND.

24/04/19 11:39

Samsung, investiţii de 116 miliarde dolari pentru a devansa Intel

Samsung, care este deja lider mondial pe piaţa chipurilor de memorie, a precizat că intenţionează să investească 11.000 miliarde woni (9,57 miliarde dolari) pe an până în 2030 în aşa-numitele chipuri logice. În această perioadă grupul sud-coreean intenţionează să creeze...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook